11 Aralık 2014 Perşembe

Erkekler Kaş Ortasını Nasıl Almalıdır?


Modern Türkiye ile birlikte bakımlı erkeklerde boy göstermeye başladı. Aslında bu çok iyi bir şey. Neden kadınlar erkeklere kendini beğendirmek için bakım yapıyor da erkekler kadınlar için neden bakım yapmıyor? Erkek adam kaş almaz tüy almaz diye bir şey yoktur. O lafı söyleyen kişi kesinlikle ilkel bir kişidir.

Erkeklerin bakım yapması günümüz itibari ile daha yeni yeni başlamıştır. Bu bakımdan teknik olarak çok az şey bilmekteler. Bu rehber yazımız ile daha bilinçli bir kaş alma yöntemi izleyebilirler. Öncelikle sizlere erkek kaşının nasıl olması gerektiğinden bahsedelim.

Erkeklerin Kaşları Nasıl Olmalıdır?

Erkeklerin kaşları kalın olsa tabi ki güzel olacaktır. Çok ince kaşlı erkekler kadınlar tarafından çekici bulunmuyor. Kalın kaş dedik ama nasıl bir kalın kaş? Tabi ki kaş ortası asla olmamalıdır veya kaşların ortası alındığı belli olmamalıdır. Çünkü kaş ortası alındıktan sonra bilinçsiz alımlarda kırmızılaşma ve iz çıkma olanağı çok yüksektir. Hatta bilinçsiz alımlarda sivilce çıkma olasılığı bile vardır, o yüzden kaş ortası alımlarına dikkat etmelisiniz.

Erkek kaşları orta kısımları dik ise bir bakıma şanslılardır. Çünkü daha güzel şekil alabilirler. Şunu da belirtmek isterim ki; Erkekler asla kaşlarının alt kısmını almamalılar. Bu sizin gelecekte görünecek bir kaş kirliliğine neden olur. Kaş her zaman üst kısımdan alınmalıdır. Hatta çok gerekmedikçe kaşlar ile oynanmamalıdır. Kaşın şeklini asla bozmamalısınız.

Erkek kaşları burun hizalarının orta kısmı dahilinde olmalıdır. Yani kaş ortası burun başlangıç ve bitiş noktasına kadar olmalıdır. Fazlası çok garip durabilir. İncelikleri ise çok ince olmamalı ve alt kısımdan asla kaş alınmamış olmalıdır. Üst kısım ise alınabilir ama unutmayın çok alımlarda mutlaka bir şişkinlik olacaktır. Bu zamanla geçsede ilk zamanlar bunu yaşamak istemezsiniz.

Erkekler Kaş Ortası Alınır Mı?

Öncelikle başlık sorumuzu kısaca yanıtlayayım; Kesinlikle erkekler kaş ortasını almalılardır. Bu bazı çevrelerde hoş karşılanmasa da elit ortamlarda bulunan kişiler için mutlak olarak altın kuraldır. Erkekler kaşlarının ortasını jiletle alabilirler mi? Bu asla yapılmaması gereken bir hatadır. Peki erkekler kaşlarının ortasını cımbız ile alabilirler mi? Evet, ideal ve kolay bir çözümdür. Kaşları tahrip etmez ve jilet ile kesilmişcesine kalın çıkmaz. Kendiniz cımbız ile kaşlarınızı alabilir misiniz sorusuna; zorda kalmadıkça almayın tarzında bir uyarı cümlesi kurabilirim. Çünkü bilinçsiz alımlar sonucu ciltte kırmızı ve siyah nokta oluşumları meydana gelir. Eğer kaşlarınızı alabilecek bir kadın varsa mutlaka tarafınca alınmasını tavsiye ederiz.

Erkek Adam Kaş Alır Mı?

Bu soruyu duyunca bile tüylerimiz diken diken oluyor. Günümüz modern Türkiyesi ile birlikte bu sorular tarihe gömüldü. O yüzden bu tarz cümleler ile kafanızı meşgul etmeyin ve bakımlı bir şekilde gezmeye devam edin.

Kaç Yaşında Kaş Almaya Başlanır?

Tavsiye edilen belirli bir yaş yoktur. Ama 15 yaşından küçüklerin kaşlarını inceletmesi pekte etik değildir. Bu bakımdan dolayı erkeklerin en az 15 hatta asker sonrasında kaş inceltmesi yapmasını bizler tavsiye ederiz. Kaşlarının ortasını ise ortaokul öğrencileri ailelerin gözetiminde alabilirler.

Erkekler Kaş Ortasını Nasıl Almalıdır?


  • Öncelikle bir fırça yada diş fırçası ile kaşlarımızı yukarı doğru tarıyoruz ve kaşların asıl şeklini almasını sağlıyoruz.
  • Ardından kaşların gerçek şekli dışında kalan uzun kılları kesiyoruz.
  • Daha sonra ise kaşlarımızın ortasını almak için burun hizamızı belirliyoruz. Bunun için önce düz bir çubuk buluyor ve burun başlangıç yerini kalem ile kaş noktasında işaretliyoruz. Sonrasında burun bitiş noktasını kaş noktasında kalemle belirtiyoruz. 
  • Belirlenen noktalar içinde kalan kısmı ağda veya cımbız yardımıyla temizleyebilirsiniz. 
  • Kaş Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler


Kaşınızı aldıktan sonra asla su değdirmemelisiniz. Varsa özel kaş sonrası bakım kreminizi sürünüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder