3 Haziran 2015 Çarşamba

Norton Antivirüs Mobile İncelemesi

Gelişen teknolojiye karşın internet zararlıları arttı. Ve artıyorlar. Teknoloji geliştikçe hackerlar kendilerini geliştiriyor ve çalmak için hesap, virüs bulaştırmak için bilgisayar, telefon arıyorlar. Buma karşılık sizin de önlem almanız gerekli. Bunun içinde bu yazımda sizlere Norton’ un Antivirus uygulamasını tanıtacağım. Antivirus devi Norton’ un mobil uygulaması ücretsiz olarak telefonlara yayımlandı. Ancak ücretsiz haliyle bu uygulama sadece güvenlik hizmeti sunuyor.


1) Eğer her gördüğü uygulamayı indirip telefonunu riske atan bir kullanıcı değilseniz, uygulamanın ücretsiz sürümü sizin için yeterli olacaktır. Zaten ilk başta uygulama size 30 günlük premium hesap veriyor. Ücretsiz sürümde virüs taraması yaparak zararlıları tespit edebilirisiniz.

2) Üstelik uygulamanın hırsızlığa karşı anti-theft özelliği de var. Eğer cihazınız çalınırsa yerini haritadan tespit edebiliyor, telefonu sadece SMS atarak kilitleyebiliyor ve doğru şifreyle tekrar SMS atıp siz açana kadar hırsızın telefonu kullanmasını engelliyor.

3) Norton’ un diğer özelliğiyse uygulama yedeklemesi yapabiliyor, yani bir dosya yöneticisine ihtiyacınız kalmıyor.

4) Norton Antivirus’ ün bir diğer özelliği ise çağrı engelleme moduna sahip olması. Bu mod istenmeyen telesekreter aramalarını ve istemediğiniz numaraların sizi aramasını engelliyor.

5) Web Koruması, Norton’ un telefonlar için çıkardığı, son güncellemelerle gelen bir modu. Bu mod ile internette sörf yaparken istenmeyen reklamların çıkması engelleniyor ve uygunsuz sitelere girilemiyor.


Norton’ un aynı zamanda dünya çapında aldığı bir de güvenlik ödülü var.


Norton Antivirus hem Google Play Store’ da hem de App Store’ da yayımlanmış durumda.  Eğer güvenlik endişeniz varsa veya çalıntı endişeniz varsa bu uygulama tam size göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder