7 Haziran 2015 Pazar

DreamSpark Nedir, Öğrenciler için DreamSpark


Dünyaca ünlü yazılım ve bilişim şirketi Microsoft, öğrenciler için hazırlamış olduğu Dream Spark isimli sistem sayesinde öğrencileri Microsoft’un bir çok ürününü ücretsiz olarak kullanabilme hakkını sahip oluyorlar. Tabi bu Microsoft ürünleri 30 günlük demo sürümleri gibi veya belirli bir gün sayısı kadar değil ömür boyu kullanım hakkı veriyor.

Peki Dream Spark ile cd key almak için ne yapmak gerekiyor? Ömür boyu Microsoft ürünlerini kullanabilmek için öğrenci olmanız gerekiyor. Üniversite öğrencilerine verilen isimsoyisim@edu.tr uzantılı e-posta adresleriniz ile kayıt yaparak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Sadece üniversite öğrencileri mi bu kampanyadan yararlanabilir? Tabi ki hayır. Bu kampanya tüm öğrenciler için geçerlidir. Bunun için ilkokul, lise ve üniversite öğrencisi olmanız yeterli. Tabi ilkokul ve lise öğrencileri edu.tr uzantılı mail adresi alması imkansız fakat sizde öğrenci kimlikleriniz ile kayıt olabilirsiniz. Sizde hemen öğrenci kimliklerinizin fotoğrafı çekin ve Dream Spark sitesinin e-posta adresine posta atın! Hemen bu kampanyadan ücretsiz faydalanın. Microsoft dreamspark ile Microsoft yazılım geliştirme ve tasarım araçlarını da ücretsiz inderebilirsiniz.

Bu kampanya ile birlikte Microsoft genç öğrencilerin ileride tercih edeceği programların Microsoft olmasını sağlıyor. Gençken aşılanan bu yöntem tüm ülkeye yayılıyor. Herkesin bildiği gibi Türkiye’de üniversite bilgisayarına Microsoft ücretsiz Windows keyleri vermiştir. Böylelikle en çok bilenen ürünler arasına girmeyi başarmıştır. Dream Spark ilede yetişkin olduğu zamanda Microsoft’u tercih etme ihtiyacını gençlerimize aşılamışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder